Hiss dilemmat "Vi fastnade i en hiss som började brinna"

I min familj har vi en sak som jag skulle vilja kalla för hiss dilemmat. Detta innebär att många i min familj vägrar att åka hiss. Vi får alltså leta efter trappan på hotell, med flera tunga väskor, varje gång vi reser.
 
Har ni det såhär också? Jag vet att det är många som inte gillar att åka i hiss. Det är förståligt. Det är litet, man är oftast fast med främmande människor och man har helt enkelt inte någon kontroll då man åker hiss. 
 
Vi har dock en anledning till att vi inte gillar att åka hiss. Jag, min mormor, min syster Mimmi, min mamma och minsta syrran i mammas mage fastnade i en hiss. Jag önskar att vi kunde sluta historian så, att den kanske började fungera efter ett tag. Men nej, den började brinna. Jag var ganska så liten när det hände och började då skratta av skräck då hissen stannade. Vet inte varför jag alltid skrattar då jag blir orolig... Min mamma skrek hämta kofoten till personalen på butiken då röken började att fylla hissen. Det var en glashiss av alla hissar, så alla såg oss. Vilket var bra, då fattade de vad som hände, men dåligt för självkänslan. Jag kan inte tänka mig hur det såg ut utifrån. Personalen hittade inte nyckeln till hissen så de fick hämta en yxa. Då vi kom ut kom såklart pressen, men då var vi redan på sjukhuset. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: