Q&A Hår, träning, skvaller

Jag missade några frågor från frågestunden, så tänkte svara på dom i ett inlägg istället! Har haft problem med min internet uppkoppling, min video har stått och bearbetats på youtube hur länge som helst. Så hoppas att den kommer upp snart!
 
Vad har hänt mellan dig och Mimmi? Vi bråkade en hel del om vår kanal, vi är ju syskon så det är ju vanligt. Men blev bara för mycket. Fick så mycket kritik av den lilla fröken, grymt irriterande. Så vi startade egna kanaler istället, kanske startar upp T3SH i framtiden. 
 
Vilken linje gick du på gymnasiumet? Jag gick IT-media på John Bauer i Gävle. Skolan är dock nerlagd nu, vi var de sista klasserna som gick ut. Sista året gjorde jag och mina vänner en parodi som är hur bra som helst ;) haha. Detta tar mycket mod från min sida, men här får ni se den...
Dina bästa träningstips?  Go hard or go home. Att hitta något som du älskar att träna eller ett speciellt träningssätt. Jag älskar att träna ben och rumpa. Sen ska man variera träningen mycket så man inte tröttnar. Hitta ett gym som du gillar också!
Bästa hår tips? Just nu håller jag faktiskt på att låta mitt hår vila, inte för mycket tvättar och inge värme. Mitt bästa produkttips är absolut Lee staffords hår linje för hår som inte växer. Jag älskar hela serien och den funkade verkligen för mig. Mitt hår växte jätte mycket! Ska komma igång med recin oljan nu också, så får vi se hur det går ;)
Hur ofta kommer du videoblogga?:) Det vet jag inte riktigt. Kanske kör en någon gång ibland. Sen kommer det också vanliga videos. Men det beror på hur mycket ni gillar dom :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: