Jag har gjort min första tatuering!

Ville inte nämna något innan men jag var faktiskt och tatuerade mig idag! Fick till och med special pris ;) Jag valde att göra en svala på revbenen, revbenen ska tydligen vara det stället som gör ont mest. Kanske inte bästa stället att välja till första tatueringen ;)
 
Men han jag gjorde det hos var verkligen hur snäll som helst och riktigt duktig! Är såååå nöjd! Att jag skulle ha en svala bestämde jag mig för bara någon dag sig, så det var ett förhastat beslut. Bokade tiden i förr går haha. 
 
Men det gjorde inget ont alls ungefär den första timmen. Men de sista 30 minuterna var ren smärta... Här kommer en bild på hur den ser ut just nu, fortfarande med plasten på!
 
Vad tycker ni?
 

Jag vill utvecklas.

När jag tittar på min facebook, bland alla mina facebook vänner. Människor som bor i små städer, där jag bott och där jag bor nu. Människor som är i min ålder blir gravida, de blir förlovade, gifter sig. Det får mig att tänka på hur jag verkligen inte ser på livet. Människor som är äldre än mig som planerar att bo kvar i dessa små ställen. Vilket det absolut inte är fel på, men det funkar inte för alla. 
 
Jag tror på att utvecklas. Sen kan man utvecklas på många olika sett. Det kan vara att flytta till ett större ställe, ha ett underbart fint och stort bröllopp efter år av planering under förlovningen. För mig handlar det verkligen inte om att förlova sig bara sådär och sen gifta sig en vecka efter. Jag förstår inte mig på dom som gör så. 
 
Jag vill flytta till större ställen, skaffa riktigt bra jobb, ha riktigt roliga och lyxiga semestrar. Med andra ord så tycker jag att man inte bara ska göra saker som dessa utan att planera det, det man gör ska vara bättre än senast. 
 
Vad tycker ni?

En av de första bilderna på bloggen

Hey babes!
Hoppas att ni haft en underbar helg än så länge! Idag är det är absolut slapp dag för mig, skulle bli lite bio. Men det finns inga platser någonstans? haha. Blir bio imorgon istället ;) Vad gör ni?
 
Tycker att det är så roligt nu när bloggen snart firar 1 år! Då kan man kolla tillbaka till dagen precis för 1 år sedan och kolla vad man gjorde! Detta är en av de första bilderna som kom upp på bloggen!