Jag byter blogg!

Just nu och hela dagen jag jag hållt på med att försöka flytta över min blogg till Improveme.se. Det har dock inte gått som förväntat hehe! Men jag kommer börja blogga där imorgon var det tänkt! 
 
Jag som också har egen domän vill såklart få med den till den bloggen, eftersom jag då betalat för den och domänen är jag liksom. Vill inte att någon annan ska ta den ;) 
 
Har även kontakat ett företag som arbetar med wordpress, vilket improvemes bloggning består av. Kommer säkert sluta med att jag ringer dom i stress imorgon och betalar dom för att dom ska fixa det haha!
 
Här kommer min nya blogg för er som vill se hur den ser ut innan allt fix!

Tips på träningsblogg!

Nu tänkte jag tipsa en riktigt bra träningsblogg! Då jag skriver lite om träning och hälsa då och då, så fokuserar denna blogg inte på det helt och hållet. Med tanke på det och alla frågor jag får om träning, så kan ni kolla in deras blogg för att få inspiration! Klicka här!

Dessie på Breaking news!

Igår gästade Dessie på Breaking news och går man in på hennes blogg gillar hon inte alls sitt utseende under showen. Hon säger att hon "kommer göra en videoblogg senare, så ni får se hur jag ser ut". Hon fick kommentarer att hon är fet och ful och påstår själv det också i ett tidigare inlägg.
 
Jag har dock inte mycket att säga om saken, såklart man går upp i vikt när man är gravid och fel av Dessie att neka hennes utseende under showen och kommer med ursäkter för allt hon tyckte såg fel ut. Verkar lite osäker kanske. Vad tycker ni? Rätt eller fel att hennes läsare skriver sånt här?