På pappas kontor!!

Sitter just nu i pappas kontor på Östermalm, kollade tidigare på en tomt på Ekerö inför flytten i sommar. Den har egen sandstrand. Ur mysigt!!

Köpte även den här vatten flaskan inne på en sportbutik. Lätt att ta med sig tänkte jag!

Inne på pappas kontor har han även en garderob fylld med kläder, han är verkligen en riktig shopaholic. Räcker inte den walk in closet som han har hemma haha. Men det är nog praktiskt att kunna byta kläder och så i kontoret. But, lets face it. He likes to buy stuff!! Precis som resten av oss i familjen haha!

Benefit och Make up for ever!!

Här kommer några bilder på det jag har köpt. Tyvärr så är bilderna jätte dåliga, tänkte inte på att ta med kameran till SH. Men kommer hem imorgon så då blir bilderna i HD igen. Ska försöka ta några foton i ljuset imorgon också, får hoppas att det blir bättre!!

Boken som ni ser på bilden är från Benefit. Den innehåller allt som man behöver som ansiktssmink. Ni får se fler bilder på den imorgon, tänkte också sminka mig med den imorgon så då får ni se hur det blir. Det är alltså ett sett som innehåller foundation, två concealers, primer och puder. I love it!!

Läppennan på bilden är från Make Up For Ever, älskar färgen. Den är lite korall orange, den ska klä mina läppar imorgon. Älskar verkligen konsistensen av den, även fast jag bara än så länge testat den på handen.