Min absoluta favorit "foundation"!

Jag får frågor som "varför vill inte du använda foundation?, "Om du måste använda en, vilken skulle du välja?". Jo, nu tänkte jag svara på denna frågan en gång för alla och svaret är att på en daglig bas så gillar jag inte att ha mycket smink. Jag gillar inte foundation, bara till något enstaka event. 
 
Det jag dock älskar är ett tinted beauty balm från Too faced. Man kan säga att det är som din hudkräm och foundation i ett. Den appliceras som en hudkräm, men täcker ändå rödhet och finnar. Det bästa är att den får din hy att lysa. Den är helt underbar. Enda problemet är att den är ganska dyr. 345 kr kostar den.
 
Det är den bästa foundationen till sommaren, den har spf, är inte för tjock och gör huden lysande vacker. Och den smälter in i huden, så det ser inte ut som om du har smink på dig! Helt fantastiskt verkligen och då överdriver jag inte! Jag kommer absolut skaffa mig denna igen till denna sommaren. Jag älskar denna! Den höll faktiskt länge också, vilket är ett plus! Så för alla gånger du undrat hur jag kan ha så vacker hy, nu har du svaret. Klicka här för att kolla in den!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: