Ett helkroppspass!

Nyss kommit hem efter ett långt gym pass med syrran och papi!
 
Började med uppvärmning, ni ser på bilden vad jag gjorde! Började med maskin nr 1 och körden den på nivå 2 i 10 minuter. Sedan körde jag lite benövningar medan jag väntade på att ett springband skulle bli ledigt.
 
Jag sprang sedan på bandet i 10 minuter. Brukar springa 2 km så snabbt jag kan. Då blir jag riktigt varm i kroppen!
Sen körde jag lite mer benövningar. De benövningarna jag brukar köra är med dessa maskiner som finns på mitt gym. Jag brukar köra 10 x 3. Ibland mer om jag känner för det! Brukar använda runt 2 - 3 maskiner varje pass. 
Efter det körde jag armar, körde då bara med vikter. Gjorde även lite andra armövningar, men jag tycker inte det är så himla intressant haha! Körde först med hantlar 10 x 3 och sedan körde jag en annan maskin för armarna. Jag tänkte fota alla maskiner nästa gympass så ni får se exakt vad jag använder! Som ni ser gjorde jag bara bilder på maskinerna som är svåra att förklara och de som jag hittade bilder av!
 
Till sist körde jag mage och ben. Mage körde jag på en maskin, gjorde 20 x 2. Vet inte varför det blev så få sets, men så blev det. Då jag tränade ben gjorde jag benböj med stång utan vikter, tror jag bara gjorde några få av den, men vanligtvis ska det vara 10 x 3.
Det var hela mitt pass idag. Ett riktigt hetkropps pass, I love it! Vill ni se mer sånna här inlägg?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: